18.05.2020.

[HZZO] Savjetovanje: Pravilnik o ortopedskim i drugim pomagalima - izmjene i dopune

Dana 8. svibnja 2020. godine započeo je postupak internetskog savjetovanja s javnošću o nacrtu Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o ortopedskim i drugim pomagalima.

  • Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o ortopedskim i drugim pomagalima (pdf)
  • Obrazloženje (pdf)

Svi zainteresirani mogu dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na predloženi tekst Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o ortopedskim i drugim pomagalima do 7. lipnja 2020. godine na e-mail adresu  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Dana 8. svibnja 2020. godine započeo je postupak internetskog savjetovanja s javnošću o nacrtu Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o postupku stavljanja ortopedskih i drugih pomagala na osnovnu i dodatnu listu ortopedskih i drugih pomagala i određivanja cijena ortopedskih i drugih pomagala.

  • Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o postupku stavljanja ortopedskih i drugih pomagala na osnovnu i dodatnu listu ortopedskih i drugih pomagala (pdf)
  • Obrazloženje (pdf)

Svi zainteresirani mogu dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na predloženi tekst Pravilnika o postupku stavljanja ortopedskih i drugih pomagala na osnovnu i dodatnu listu ortopedskih i drugih pomagala i određivanja cijena ortopedskih i drugih pomagala do 7. lipnja 2020. godine na e-mail adresu  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Izvor: HZZO