Pokretanje nove usluge – Medijski centar za krizne i druge situacije

Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske pruža novu uslugu za svoje ustanove-članice, vezanu za komuniciranje s medijima i krizno komuniciranje, odnosno pokreće se Medijski centar Udruge.


 Sukladno potrebi, trenutku i važnosti ove vrste usluge, Udruga želi organizirati stručni centar koji bi pomagao ustanovama-članicama u njihovoj svakodnevnoj i/ili povremenoj komunikaciji s medijima. Iz tog razloga, kako bismo educirali te unaprijedili odnose s medijima i javnošću, također organiziramo i Savjetovanje „PR, mediji i zdravstvo“ koje će se održati 27. veljače 2019. godine u Hotelu Antunović u Zagrebu, za koje su PRIJAVE još uvijek otvorene.

U Medijskom centru Udruge bit će angažiran profesionalni novinar, s kojim će se po potrebi moći komunicirati pozivom na naš broj tel. 01/6311-550 ili na e-mailOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (dostupan od 06.02.2019. u 8.00 h)!

media center cover

Nakon zaprimanja upita ustanove, upit se prosljeđuje profesionalcu s kojim će nakon toga ustanova-članica korak po korak surađivati u svim fazama postupka, bilo da se radi o kriznoj situaciji ili nekoj drugoj vrsti javne komunikacije. Pri tome se treba voditi činjenicom i spoznajom da je važno pravovremeno intervenirati i dobro informirati, te tako u startu spriječiti moguću pojavu polu-informacija, netočnosti, a ponekad nažalost i dezinformacija.

logo postranica

S druge strane, mišljenja smo da se u javnosti ne poklanja dovoljno pažnje brojnim pozitivnim i hvalevrijednim djelima te svakodnevnim naporima zdravstvenih djelatnika i menadžmenta u našim ustanovama. Kroz naš Medijski centar bit će moguće prezentirati i tu vrstu afirmativnog komuniciranja s medijima i javnošću.

Ova usluga također pretpostavlja i asistenciju našim ustanovama-članicama u slučaju kad se želi obavijestiti i/ili promicati neki značajniji događaj, projekt ili sadržaj u zdravstvenoj ustanovi, koji bi mogao biti važan i zanimljiv javnosti.


Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske i na ovaj način pokazuje da i dalje osluškuje i prati potrebe svojih članica, kao i potrebe svih zdravstvenih djelatnika za boljim, korektnijim viđenjem i isto takvom percepcijom u javnosti!


Ispis