12.04.2024.

[PRIJAVITE SE!] 127. Kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, 09.05.-10.05.2024., Opatija

Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske i ove godine organizira svoj tradicionalni

127. Kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske

9. i 10. svibnja 2024. godine u Amadria Park Hotelu Royal u Opatiji

Kongresi Udruge redovito okupljaju gotovo sve ključne dionike u hrvatskom zdravstvu, ali također i predstavnike zdravstvenog sustava iz EU i susjedstva, predstavnike lokalne/regionalne samouprave, zdravstvene i IT industrije te niz ekspertnih predavača i velik broj sudionika, što ovaj Kongres, uz aktualnost i važnost tema, zasigurno čini jednim od najvažnijih zdravstvenih skupova u 2024. godini. 

Stoga 127. Kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske predstavlja izvanrednu priliku za razgovor o važnim temama i izazovima koji oblikuju zdravstveni sustav, nudeći program s mnogobrojnim panelima, diskusijama i predavanjima

Kongres će obuhvatiti:

  • Provedbu reforme zdravstva: analiza trenutačnog stanja i planovi za budućnost, s fokusom na inovativne strategije i pristupe.
  • Aktualnosti ugovaranja zdravstvene zaštite – uvjeti poslovanja, pružajući uvid u izazove i prilike u području ugovaranja usluga zdravstvene skrbi.
  • Devet okruglih stolova koji će se baviti temama kao što su reforma zdravstva, poslovanje zdravstvenih ustanova, praćenje ishoda liječenja, nova mreža javne zdravstvene službe, iskorak prema centrima izvrsnosti, dostupnost lijekova te e-zdravstvo.
  • Predavanja eminentnih stručnjaka iz područja zdravstva i gospodarstva.

-- Kongres je bodovan sukladno Pravilniku HLK te je aktivnim sudionicima dodijeljeno 16 bodova, a pasivnim sudionicima dodijeljeno je 11 bodova.

-- Preliminarni program Kongresa može se pogledati OVDJE.

-- Prijava na Kongres može se izvršiti putem online-obrasca na dnu ove stranice.

-- Informacije o smještaju i načinu rezervacije molimo pogledati OVDJE.

-- Rezervacija smještaja: OVDJE. Napomena: Smještaj u hotelima Amadria Park molimo rezervirati samo putem prethodno priložene poveznice, kako biste smještaj rezervirali po povoljnijoj cijeni, ponuđenoj samo sudionicima našeg Kongresa.

Ukoliko u navedenim hotelima nije dostupan smještaj kakav želite, rezervaciju možete izvršiti online u nekom od raspoloživih Hotela Liburnia ili putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., kao i telefonom: 051 710 444 (rezervacijski centar). 

-- Kotizacija (uključuje kongresne materijale, 1 ručak i 1 coffee-break):

  • Ustanove-članice:   260 € (PDV nije uključen u cijenu)         
  • Ostali sudionici:      330 € (PDV nije uključen u cijenu) 

Uplata kotizacije na: Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, IBAN HR2523600001101235488, Zagrebačka banka d.d., poziv na broj HR00 1611-(OIB: ustanove ili osobni), uz naznaku “Kongres”. Po uplati, račun šaljemo e-mailom i/ili poštom na adresu. Ponudu za uplatu kotizacije može se zatražiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

-- Informacije za sponzore: OVDJE. 

PRIDRUŽITE NAM SE NA 127. KONGRESU U OPATIJI!

PRIJAVNICA ZA KONGRES - Opatija, 09.-10.05.2024.  

Napomena: Molimo popuniti sva prazna polja, kako bi prijava bila valjana.

 

Ustanova je članica UPUZ.HR


Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti Udruge poslodavaca u zdravstvu Hrvatske i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.Za sva pitanja možete nas kontaktirati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

S poštovanjem,

UPUZ.HR