Riječ direktora

Poštovani,

osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju.

Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim telefonima i tabletima, a s ciljem informiranja o novostima u djelatnosti zdravstva.

d jurkovic

Članicama Udruge, kao i svim posjetiteljima naše web-stranice pruža se mogućnost da saznaju korisne i zanimljive informacije o svim aktivnostima tijela i uprave Udruge, a radi poboljšanja informiranja i neposredne komunikacije.

Usvajanjem novih tehnologija, stručnim znanjem naših djelatnika, te praćenjem potreba i zadovoljstva naših članica, Udruga svakodnevno informira svoje članice o objavama u tisku koje se odnose na zdravstvenu problematiku putem Viber aplikacije na mobilnom telefonu.

Osim dnevnog ažuriranja portala Udruge novostima vezanim uz zdravstvo, te upućivanjem na aktualne stručne časopise iz zdravstvenog sustava, naše članice svakodnevno informiramo i putem e-maila o izmjenama zakonske regulative, uvjetima financijskog poslovanja i drugim aktualnostima vezanim uz zdravstvo.

Zahvaljujemo Vam što ste posjetili našu web-stranicu.

Direktor:
mr. Dražen Jurković, dr med. spec. javnog zdravstva


Ispis