27.02.2024.

[NARUČITE!] Registar lijekova u Hrvatskoj 2024. - izašao iz tiska!

Povećajte učinkovitost vaše ustanove s

Registrom lijekova 2024.

– izašao iz tiska!

autor: Lajla Bencarić, mr.pharm.

Registar lijekova 2024. izašao je iz tiska! Ovaj dragocjeni resurs pruža sveobuhvatan pregled registriranih lijekova u Hrvatskoj, obuhvaćajući CP, DP i MRC odobrene lijekove. Uz to, sadrži Listu lijekova HZZO-a, INN nazive, ATK klasifikaciju, nositelje odobrenja i druge relevantne informacije.

Nekoliko ključnih činjenica o Registru lijekova 2024. i zašto je važan za vašu ustanovu:

  1. Brže odluke: Registar omogućuje brzo i jednostavno pronalaženje informacija o lijekovima, čime se smanjuje vrijeme potrebno za donošenje odluka o terapiji.
  2. Sigurnost u praksi: Farmakoterapijski indeks pruža dodatnu sigurnost u propisivanju, omogućavajući informirane odluke u skladu s najnovijim smjernicama.
  3. Transparentnost u lancu opskrbe: Informacije o nositeljima odobrenja pomažu u praćenju izvora lijekova, čime se poboljšava upravljanje zalihama i smanjuje rizik od nestašica.

________

Sadržaj:

Abecedni popis lijekova odobrenih u RH; Lijekovi koji su u Listi lijekova HZZO-a navedeni samo pod nezaštićenim nazivom, a mogu ih propisivati na recept izabrani liječnici; Lijekovi koji se mogu izdavati bez recepa (BR i BRX); Biljni lijekovi odobreni u RH; INN - Internacionalni nezaštićeni nazivi (ružičaste stranice); ATK klasifikacija lijekova - (žute stranice); Nositelji odobrenja za stavljanje gotovog lijeka u promet u RH (plave stranice); Farmakoterapijski indeks. 

  

Cijena Registra lijekova je 34,50 €  (uključen PDV); za inozemstvo 43 €, a može se naručiti/kupiti:

  • plaćanje virmanom na temelju računa;
  • plaćanjem pouzećem po primitku pošiljke (uvećano za poštanske troškove);
  • putem on-line narudžbe;

  

 

 

     

 

   

 Napomena: Članicama Udruge poslodavaca u zdravstvu Hrvatske odobravamo sljedeće popuste: za narudžbu od 10-19 kom. popust od 10%, za narudžbu od 20-49 kom. popust od 20%, a za narudžbu od 50 i više kom. popust od 30%.

 ____

Kontakt i informacije: 01/6311-559; e-mail: blazenka.grgic@upuz.hr