20.05.2021.

Virtual Policy Networking Forum: "Opskrba i nestašica lijekova i medicinskih proizvoda - od dugova do dugoročnog rješenja"

 

U srijedu, 26. svibnja 2021. godine, Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske i Health Hub organizirali su Virtual Policy Networking Forum

na temu:

"Opskrba i nestašica lijekova i medicinskih proizvoda - od dugova do dugoročnog rješenja"

Funkcionalni zdravstveni sustav predstavlja i glavni preduvjet za uspješan nastavak ostalih gospodarskih aktivnosti, no obzirom na sve veće izdatke u zdravstvu i dodatnu potrošnju, postavlja se pitanje je li ovakav sustav zdravstveni sustav održiv i kakve će posljedice ostaviti na javni dug i plan Hrvatske o uvođenju eura. Virtual Policy Networking Forum na temu „Opskrba i nestašica lijekova i medicinskih proizvoda – od dugova do dugoročnog rješenja“, na jednom mjestu okupio je sve zainteresirane dionike u konstruktivni dijalog, kako bi se prioritizirala potreba održivog zdravstvenog sustava u interesu održive hrvatske ekonomije i pacijenta u središtu skrbi.

_________________

  • Skup je od strane Hrvatske liječničke komore kategoriziran kao "domaći simpozij" te je aktivnim sudionicima dodijeljeno 9 bodova, a pasivnim sudionicima dodijeljeno je 7 bodova.
  • Virtual Policy Networking Forum održao se kao videokonferencija putem Webex platforme u trajanju od 2,5 sata. 
  • Kotizacija za sudjelovanje za sudionike koji su ustanove-članice Udruge poslodavaca u zdravstvu Hrvatske (UPUZ-HR) = 1.000,00kn (PDV uključen). Kotizacija za ostale sudionike/nečlanice = 2.000 kn (PDV uključen). 
  • Plaćanje na: Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, žiro-račun IBAN HR2523600001101235488Zagrebačka banka d.d., poziv na broj HR00 1611-(OIB vaš ili vaše ustanove), uz naznaku "Virtual Policy Networking Forum" .

__________________

    Informacije:     na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; tel. 01/6311 550