18.04.2021.

[TV-prilozi] Dr. Jurković o dugovima, stanju u zdravstvu i prijedlogu mjera za financijsku stabilizaciju i strukturnu reformu zdravstvenog sustava

  • Dana 22. travnja 2021. godine, u prilogu o stanju u zdravstvu u Dnevniku 2 na HRT 1 sudjelovao je direktor Udruge mr. Dražen Jurković, dr.med.

Prilog se može pogledati OVDJE.

 

  • Direktor Udruge mr. Dražen Jurković, dr.med., gostovao je u utorak, 20. travnja 2021. godine u emisiji "Studio 4" na HRT4, na temu dugova, stanja u zdravstvu i prijedloga mjera Udruge za financijsku stabilizaciju i strukturnu reformu zdravstvenog sustava, koji je bio prezentiran 15. travnja 2021. godine na 19. sjednici saborskog Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku te odjeka u javnosti u svezi s tim. 

Emisija se može pogledati OVDJE

 

  • Direktor Udruge mr. Dražen Jurković, dr.med., gostovao je u nedjelju, 18. travnja 2021. godine u emisiji "TNT-Točka na tjedan" na N1 TV te je, nakon priloga N1 TV o 19. sjednici saborskog Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku održanoj 15. travnja 2021. godine, govorio na temu dugova, stanja u zdravstvu i prijedloga mjera Udruge za financijsku stabilizaciju i strukturnu reformu zdravstvenog sustava.

Emisija se može pogledati OVDJE

 

 

  • Direktor Udruge mr. Dražen Jurković, dr.med., također je gostovao u subotu, 17. travnja 2021. godine u emisiji "Poslovni plan" na HRT2, na temu dugova, stanja u zdravstvu i prijedloga mjera Udruge za financijsku stabilizaciju i strukturnu reformu zdravstvenog sustava.

Emisija se može pogledati OVDJE